top of page

ma 19. lokak.

|

Arwokas, Turku

Hoitavan äänen koulutus - Sieluni laulu

Hoitavan äänen koulutus - Sieluni laulu Ma 19.10.2020- Ma 12.4.2021 Arwokas - Aikuisten ja lasten hyvinvointitila, Turku

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Hoitavan äänen koulutus - Sieluni laulu
Hoitavan äänen koulutus - Sieluni laulu

Aika & Paikka

19. lokak. 2020 klo 17.30 – 20.00

Arwokas, Turku, Allegatan 18, 20100 Åbo, Finland

Tapahtuman tiedot

Hoitavan äänen koulutus – Sieluni laulu lokakuu 2020- huhtikuu 2021, Turku

Kuinka äänen värähtely voi hoitaa – parantaa meitä ja ympäröivää maailmaa? Tämän koulutuksen aikana kuljemme omaa polkuamme eteenpäin äänemme johdattelemina. Nautimme äänestä, etsimme ääntä ja tuotamme ääntä, tunnustelemme – annamme äänen hoivata – ja annamme tilaa myös hiljaisuudelle, jotta kokisimme sen kautta äänen voiman. Koulutus pohjaa shamanistiseen ajatukseen siitä, että kaikella täällä on henki ja kaikella on myös oma laulunsa – oma äänensä – sielun laulu. Vaikka koulutus pohjaakin monelta osin shamanistiseen ajatteluun, siihen osallistuminen ei edellytä sinulta kokemusta shamanismista.

Koulutus koostuu harjoituksista sekä äänihoitomatkoista. Tulemme työskentelemään pääosin sisätiloissa. mutta myös ulkona mahdollisuuksien mukaan. Harjoitukset tulevat olemaan sellaisia, joihin jokainen voi osallistua, vaikka ei olisi koskaan laulanut. Koulutuksen harjoituksissa käytämme ääntämme, emme niinkään hae taidokasta tai puhdasta laulua. Tarkoituksenamme on tämän koulutuksen aikana etsiä äänen ja hiljaisuuden kautta kontaktia kaikkeen meitä ympäröivään sekä myös itseemme, omaan sieluumme.

Koulutus koostuu 12 kokoontumisesta, jotka ovat noin kaksi kertaa kuussa maanantai-iltaisin klo 17.30- 20.00 Arwokkaassa – Aikuisten ja lasten hyvinvointitilassa, Turussa. Näiden kokoontumisten yhteishinta on loka- maaliskuulta 300€ (sis. alv). Myös osissa maksaminen on mahdollista. Lisäksi voit kesällä osallistua erilliseen hintaan koulutuksen päättävälle koko viikonlopun kurssille, jossa pääsemme työskentelemään yhdessä luonnon kanssa. Vuoden mittaan tulee tarjolle myös muutamia erillisiä tiiviimpiä työpajapäiviä.

Ilmoittautua voit osoitteeseen luovapolku@gmail.com 21.9 mennessä. Tämä on myös koulutuksen viimeinen maksupäivä, jos et ole erikseen sopinut muuta järjestelyä. (Tämän jälkeen mukaan pääsee, jos paikkoja on vielä vapaana.)

Kokoontumisajat Arwokkaassa: 19.10, 2.11, 16.11, 30.11, 14.12, 18.1, 1.2, 15.2, 1.3, 15.3, 29.3, 12.4

Koulutuksen ohjaa Hanna Ojanen (1979) Hanna on harjoittanut tietoisesti shamanismia yli 10- vuotta ja toiminut viime vuodet shamanistisena neuvonantajana. Hänen työskentelynsä keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Hanna ohjaa rumpupiirejä mm. Turussa ja Helsingissä sekä järjestää shamanistisia kursseja ja seremonioita. Näiden lisäksi hän ohjaa kursseja myös oman äänen löytämisestä sekä hoitavien yrttien käytöstä. Ohjaajana Hanna on lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti hänen elämäänsä. Hanna on koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Hän on myös neljän lapsen äiti. Hannan tärkeimpinä työvälineinä toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja löydät sivuiltahttps://www.facebook.com/luovapolku ja https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Jaa tapahtuma

bottom of page