top of page

pe 19. tammik.

|

Turku

Hoitava ääni - Sieluni laulu

Registration is closed
See other events
Hoitava ääni - Sieluni laulu
Hoitava ääni - Sieluni laulu

Aika & Paikka

19. tammik. 2024 klo 18.00 – 21. tammik. 2024 klo 16.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Hoitava ääni - Sieluni laulu

19.-21.1.2024, Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittautumiset ja tiedustelut luovapolku@gmail.com

Kuinka äänen värähtely voi hoitaa – parantaa meitä ja ympäröivää maailmaa? Tämän viikonlopun aikana kuljemme omaa polkuamme eteenpäin äänemme johdattelemina. Nautimme äänestä, etsimme ääntä ja tuotamme ääntä, tunnustelemme – annamme äänen hoivata – ja annamme tilaa myös hiljaisuudelle, jotta kokisimme sen kautta äänen voiman. Koulutus pohjaa shamanistiseen ajatukseen siitä, että kaikella täällä on henki ja kaikella on myös oma laulunsa – oma äänensä – sielun laulu. Vaikka koulutus pohjaakin monelta osin shamanistiseen ajatteluun, siihen osallistuminen ei edellytä sinulta kokemusta shamanismista. Toisaalta viikonloppu sopii aivan erinomaisesti syventäväksi kurssiksi shamanistisen työskentelyn peruskurssin käyneille. Lähestymme ääntä erityisesti elementtien kautta tunnustellen.

Viikonloppu koostuu harjoituksista sekä perjantai-illan äänimatkasta. Harjoitukset tulevat olemaan sellaisia, joihin jokainen voi osallistua, vaikka ei olisi koskaan laulanut. Harjoituksissa käytämme ääntämme, emme niinkään hae taidokasta tai puhdasta laulua. Tarkoituksenamme on etsiä ja tunnustella äänen ja hiljaisuuden kautta kontaktia ja kommunikaatiota kaikkeen meitä ympäröivään sekä myös itseemme, omaan sieluumme.

Kurssin hinta on 200€ sisältäen ohjauksen sekä kahvin/ teen. Jos tarvitset yöpaikkaa Turusta, olethan tästä erikseen yhteydessä. Aloitamme perjantaina äänimatkalla klo 18.00 ja päätämme kurssin sunnuntaina klo 16.00 mennessä. Voit ilmoittautua osoitteeseen luovapolku@gmail.com mielellään 5.1. mennessä. Tämänkin jälkeen pääsee mukaan, jos paikkoja on vapaana. Varaat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 90€ tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Käytäthän maksaessasi viitettä 160704. Jos kurssi peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos peruutat paikkasi vasta 5.1. jälkeen ennakkomaksua ei palauteta. 

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: www.luovapolku.fi www.facebook.com/luovapolku www.instagram.com/luova_polku 

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page