top of page

pe 06. tammik.

|

Turku

Hoitava ääni - Sieluni laulu

Hoitava ääni - Sieluni laulu 06-08.01.2023 Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Registration is closed
See other events
Hoitava ääni - Sieluni laulu
Hoitava ääni - Sieluni laulu

Aika & Paikka

06. tammik. 2023 klo 18.00 – 08. tammik. 2023 klo 16.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Hoitava ääni - Sieluni laulu

6-8.1.2023, Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittautumiset ja tiedustelut luovapolku@gmail.com

Kuinka äänen värähtely voi hoitaa – parantaa meitä ja ympäröivää maailmaa? Tämän viikonlopun aikana kuljemme omaa polkuamme eteenpäin äänemme johdattelemina. Nautimme äänestä, etsimme ääntä ja tuotamme ääntä, tunnustelemme – annamme äänen hoivata – ja annamme tilaa myös hiljaisuudelle, jotta kokisimme sen kautta äänen voiman. Koulutus pohjaa shamanistiseen ajatukseen siitä, että kaikella täällä on henki ja kaikella on myös oma laulunsa – oma äänensä – sielun laulu. Vaikka koulutus pohjaakin monelta osin shamanistiseen ajatteluun, siihen osallistuminen ei edellytä sinulta kokemusta shamanismista. Toisaalta viikonloppu sopii aivan erinomaisesti syventävänä jatkotyöskentelynä shamanistisen työskentelyn peruskurssin käyneille. Lähestymme ääntä erityisesti elementtien kautta tunnustellen.

Viikonloppu koostuu harjoituksista sekä perjantai-illan äänimatkasta. Harjoitukset tulevat olemaan sellaisia, joihin jokainen voi osallistua, vaikka ei olisi koskaan laulanut. Koulutuksen harjoituksissa käytämme ääntämme, emme niinkään hae taidokasta tai puhdasta laulua. Tarkoituksenamme on tämän koulutuksen aikana etsiä ja tunnustella äänen ja hiljaisuuden kautta kontaktia ja kommunikaatiota kaikkeen meitä ympäröivään sekä myös itseemme, omaan sieluumme.

Kurssin hinta on 190€ sisältäen ohjauksen sekä kahvin/ teen. Jos tarvitset yöpaikkaa Turusta, olethan tästä erikseen yhteydessä.  Aloitamme perjantaina äänimatkalla klo 18.00 ja päätämme kurssin sunnuntaina klo 16.00 mennessä. Voit ilmoittautua osoitteeseen luovapolku@gmail.com 23.12 mennessä. Tämänkin jälkeen pääsee mukaan, jos paikkoja on vapaana. Varaat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 90€ tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Käytäthän maksaessasi viitettä 160704. Jos kurssi peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos peruutat paikkasi vasta 23.12  jälkeen ennakkomaksua ei palauteta. 

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta:

www.luovapolku.fi

www.facebook.com/luovapolku

www.instagram.com/luova_polku

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page