top of page

pe 01. huhtik.

|

Era Nova, Helsinki

Hoitava ääni - Sieluni laulu

Hoitava ääni - Sieluni laulu Pe 01.04 - Su 03.04.2022 Era Nova, Helsinki

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Hoitava ääni - Sieluni laulu
Hoitava ääni - Sieluni laulu

Aika & Paikka

01. huhtik. 2022 klo 18.00 – 03. huhtik. 2022 klo 16.00

Era Nova, Helsinki, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki, Finland

Tapahtuman tiedot

Hoitava ääni - Sieluni laulu

01.4- 03.04.2022 Era Nova, Helsinki

Kuinka äänen värähtely voi hoitaa – parantaa meitä ja ympäröivää maailmaa? Tämän viikonlopun aikana kuljemme omaa polkuamme eteenpäin äänemme johdattelemina. Nautimme äänestä, etsimme ääntä ja tuotamme ääntä, tunnustelemme – annamme äänen hoivata – ja annamme tilaa myös hiljaisuudelle, jotta kokisimme sen kautta äänen voiman. Koulutus pohjaa shamanistiseen ajatukseen siitä, että kaikella täällä on henki ja kaikella on myös oma laulunsa – oma äänensä – sielun laulu. Vaikka koulutus pohjaakin monelta osin shamanistiseen ajatteluun, siihen osallistuminen ei edellytä sinulta kokemusta shamanismista. Toisaalta viikonloppu sopii aivan erinomaisesti syventävänä jatkotyöskentelynä shamanistisen työskentelyn peruskurssin käyneille. Lähestymme ääntä erityisesti elementtien kautta tunnustellen.

Viikonloppu koostuu harjoituksista sekä perjantai-illan äänimatkasta, joka on muillekin avoin. Harjoitukset tulevat olemaan sellaisia, joihin jokainen voi osallistua, vaikka ei olisi koskaan laulanut. Koulutuksen harjoituksissa käytämme ääntämme, emme niinkään hae taidokasta tai puhdasta laulua. Tarkoituksenamme on tämän koulutuksen aikana etsiä ja tunnustella äänen ja hiljaisuuden kautta kontaktia ja kommunikaatiota kaikkeen meitä ympäröivään sekä myös itseemme, omaan sieluumme.

Kurssin hinta on 190€ sisältäen ohjauksen sekä kahvin/ teen. Yöpyminen Era Novassa ei ole mahdollista. Aloitamme perjantaina äänimatkalla klo 18.00 ja päätämme kurssin sunnuntaina klo 16.00 mennessä. Voit ilmoittautua osoitteeseen luovapolku@gmail.com 20.03 mennessä. Tämänkin jälkeen pääsee mukaan, jos paikkoja on vapaana. Samaan sähköpostiosoitteeseen voit laittaa myös kysymyksesi kurssiin liittyen. Varaat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 90€ tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Käytäthän maksaessasi viitettä 160704. Jos kurssi peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos perut itse, ennakkomaksusta palautetaan puolet. Jos perut vasta 20.03  jälkeen ennakkomaksua ei palauteta. Kurssipaikan osoite on Kasarmikatu 2, Helsinki. 

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta

www.luovapolku.fi

https://www.facebook.com/luovapolku/

https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page