Ajankohtaista

 

Era Novan kevätkausi 2019 ohjelma:

Shamanistiset rumpupiirit                                                                               

Rumpupiiriin voit tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta shamanismista tai edes omaa rumpua. Piirit ja ovat teemallisia koostuvat yleensä yhteisistä rummutuksista, harjoituksista, rumpumatkasta ja seremoniasta. Osa teemoista julkaistaan kevään aikana. Osallistumismaksu 20€  

23.2. klo 18.00- 20.00 Äiti Maa                                                                                                     

23.3. klo 18.00- 20.00 Kevätpäiväntasaus                                                                                  

27.4. klo 17.00- 19.00                                                                                                                      

18.5. klo 16.00- 18.00 Täysikuu

Shamaanin laulu – Hoitavan äänen ilta 22.2. klo 18.00- 20.00                            

Ääni-illat koostuvat yhteisistä harjoituksista sekä äänimatkasta, joka koostuu laulusta, shamaanirummun äänestä sekä eri soitinten soinnista. Jokainen osallistuja tulee saamaan illan aikana myös oman hoitavan laulun. Olet tervetullut osallistumaan ja vastaanottamaan! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa harjoitusta äänenkäytöstä. Ääni-iltoja tulee keväälle vielä lisää. Seuraathan siis ilmoittelua! Osallistumismaksu 20€

Tarot- tulkinnat                                                                                                      

Olet tervetullut henkilökohtaiseen tarot-tulkintaan. Voimme tehdä sinulle tulkinnan valitsemallesi asialle tai tarkastella ihan vain yleisesti tämänhetkistä elämäntilannettasi. Ajat 30min/ 40€

Aikoja varattavissa:                                                                                                                        

23.2 klo 15.00- 17.00                                                                                                                        

23.3. klo 15.00- 17.00                                                                                                                      

27.4. klo 15.00- 16.30                                                                                                                        

18.5. klo 18.00- 20.00

Yrttiluennot                                                                                                  

Tervetuloa valmistautumaan tulevan kesän villiyrttikauteen! Oletko ehkä kiinnostunut tietämään, kuinka lähiympäristösi kasveja voi käyttää itsensä hoitamiseen sekä ravinnoksi? Luennon aikana käymme läpi tavallisimpien villiyrttien käytön.                                          

27.4. klo 13.oo Yrttiesittely myymälässä                                                                                                                

18.5. klo 14.00- 15.00 Yrttiluento SALIssa, osallistumismaksu 15€, sisältää yrttiteetarjoilun

Teen pyynnöstä Sinulle myös shamanistisen matkan tai hoidon. Voit varata minulta ajan myös henkilökohtaiseen yrttiterapia- tai kukkaterapiakonsultaatioon. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!                                    

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 044 5560034/ www.facebook.com/luovapolku

 

Tammisaaren rumpupiiri

Piirit kokoontuvat noin kuukauden välein, pääsääntöisesti keskiviikkoisin, Tammisaaren alueella. Rumpupiirien sisältö muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden. Osallistuminen piireihin ei kuitenkaan vaadi sinulta läsnäoloa kaikkina kertoina.

Rumpupiiriin osallistuaksesi, sinulla ei tarvitse olla valmiiksi kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää. Oma rumpu ei ole välttämätön, mutta helistin olisi hyvä olla mukana. Myös muita rytmisoittimia voi ottaa mukaan. Ota mukaasi myös jokin pieni, itsellesi tärkeä esine keskusalttarille laitettavaksi ( esim. kivi tai koru) sekä muistiinpanovälineet ja huivi, jolla voit peittää silmät.

Osallistumismaksu piiriin on 10 euroa/ kerta tai sydämen mukaan, jonka voit maksaa paikanpäällä käteisellä tai kortilla. Jos haluat varmistaa mahtumisesi piiriin, kannattaa ilmoittautua ennakkoon osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Myös piiriin liittyvät kysymykset voi laittaa samaan osoitteeseen. Osallistujia mahtuu rajoitetusti. Olethan ajoissa paikalla! Piiri on täysin päihteetön!

Aikataulu ja alustava ohjelma kevätkausi 2019

16.1.2019 Voimapiiri, Tenhola, Pölkköö

19.2.2019 ( huom! tiistai!), Täysikuu, Fagervik, Dragon temple

20.3.2019 Kevätpäiväntasauksen juhla, Tenhola, Pölkköö

17.4.2019 Esivanhemmat

15.5.2019 Shamanistinen laulu

 

Rumpupiiri, Raisio, perjantaina 15.3.2019

-Shamanistinen Voimapiiri-

Olet lämpimästi tervetullut rumpupiiriin Turun liepeille Raisioon. Piiri järjestetään Luontaishoitola Suoniityn tiloissa, osoitteessa Varppeenaukio 9, II krs. Paikalle on hyvät julkiset kulkuyhteydet mm. Turun suunnalta.

Rumpupiiriin osallistuaksesi, sinulla ei tarvitse olla valmiiksi kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää. Oma rumpu ei ole välttämätön, mutta helistin olisi hyvä olla mukana. Myös muita rytmisoittimia voi ottaa mukaan. Ota mukaasi myös jokin pieni, 

itsellesi tärkeä esine keskusalttarille laitettavaksi ( esim. kivi tai koru) sekä muistiinpanovälineet ja huivi, jolla voit peittää silmät.

Osallistumismaksu piiriin on 15€, jonka voit maksaa paikanpäällä käteisellä tai kortilla. Ilmoittauttauduthan ennakkoon osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. viimeistään piiriä edeltävänä iltana. Piiri järjestetään, jos osallistujia on vähintään neljä. Myös piiriin liittyvät kysymykset voi laittaa samaan osoitteeseen. Osallistujia mahtuu rajoitetusti. Olethan ajoissa paikalla! Piiri on täysin päihteetön!

 Karhunpäivän myyjäiset 13.7.2019, Tampere                                 

Myyntiin tulossa kesän ensimmäiset yrttiteesekoitukset ja käsitöitä.

 

 

 


 

 

 

Ylös